CONCEPT

jong l fris l welkom l sociaal l eenvoudig l enthousiast l krachtig l bolster l jeugdig l origineel l creatief
Waar denk je zoal aan als je een restaurant wil starten? Heel wat termen en begrippen schoten ons te binnen. Welke staan garant voor ons idee? Wat wordt het idee, het concept? Niet alleen een goeie locatie zoeken is een uitdaging, ook het goeie concept valt niet zomaar uit de lucht. Ons idee heeft langzaam gerijpt...

Mattias leerde zijn stiel bij chefs als Stefaan Ghys, Axel Colona-Cesari, Tim Boury en Iain Wittevrongel. Zo zag hij verschillende keukens, steeds andere stijlen, nieuwe technieken maar vooral veel passie. En die passie wil hij nu zelf doorgeven, overbrengen. Zowel op het team als op de klanten. In zijn keuken wil hij ontbolsteren en verrassen, met eenvoudige en frisse gerechten.

Dat enthousiasme is ook overegeslagen op Sofie. Als verpleegster bij UZ Gent verzorgde ze al heel wat mensen. Verzorgen, soigneren, een beetje pamperen misschien? Een gave die een gastvrouw goed van pas komt. Met een frisse kijk ontvangt ze u graag in onze bistro!

We werken ook graag aan de toekomst. Zowel praktisch, maar ook dromerig, met een hoofd vol idee├źn. We stellen ons dan ook steeds opnieuw de vraag: 'waarom'. Waarom doen we dit of dat, waarom kan zus of zo, waarom... Zo willen we steeds vooruit, zo timmeren we aan onze weg.

We nodigen je dan ook graag uit om te komen proeven, letterlijk en figuurlijk!


Welkom!
Team M

slightly different